lauantai 20. maaliskuuta 2010

Susipoikia kynttilänvalossa

Suklaamarengin ihanan kynttiläasetelman innoittamana pengoin kaappeja minäkin, tosin laihanlaisella menestyksellä. Kuka ryökäle on poltellut kaikki vaaleankeltaiset ja limenvihreät kynttilät? Varaston täydennys näin pääsiäisen alla lienee paikallaan.

Illalla kynttilöitä poltellaan Susipoikaelokuvan (aka The Twilight Saga: New Moon) aikana. Susipojilla ja maailman parhaan naapurin seuralla lienee parantava vaikutus ja toivonkin leffaillan toimivan katalyyttina antibioottikuurille. Pitkittynyt poskiontelotulehdus on ollut uskollisena ystävänäni jo kolmen viikon ajan, ja kärsivällisyys alkaa hiljalleen olla lopussa. Toivon ihmissusien pelottavan subakuutin sinuiitin siinä määrin tiehensä, että punkteeraamiselta säästytään. Viikonlopun teemana on, paitsi tuo tänään ilmestyvän Uusikuun edessä kuolaaminen, myös lepo ja lötköily, sillä touhulla ja töhöytyksellä ei tämä tauti näyttänyt parantuvan.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mä en ole nähnyt/lukenut yhtään Twiligtia, pitäis varmaan paikata tuo aukko, kun jäin vampyyreihin koukkuun :) Katsoin True bloodin ykkös ja kakkoskauden ja nyt tilasin Sookie Stackhouse-kirjasarjan adlibriksestä :)

-J- kirjoitti...

True Bloodin ykkös- ja kakkoskaudet on täälläkin katsottu aikoja sitten, kolmosta odotellessa :) Aloitin Twilight-sarjan lukemisen jo hyvän tovin ennen leffoja, toivottavasti ehdin kesällä lukea toistamiseen. Ja just tilasin Sookie Stackhouse -sarjan minäkin! Luen kaiken "hömpän" englanniksi, kun joudun opintojen puolesta lukemaan sitten kotimaista kirjallisuutta ihan riittämiin. En jaksa edes puolustella tätä vampyyriaihetta, näkyyhän niistä olevan aika moni muukin innostunut, sen verran tahkoavat nuokin sarjat ja leffat rahaa kassaan ;) :D

Hipsu kirjoitti...

Minäkin ihailen sitä hänen kynttiläkokoelmaa ja jos meidän lapset ei olisi näin pieniä ja kovia heittelemään tavaroita ilmaan meillekin tulisi iso kynttiläasetelma olohuoneeseen, vaan tällä hetkellä ei voi muuta kuin ihailla toisten.
-Ja tuo sinun on ihana! Siinä on minun kevään lempparivärit :)

Hansu kirjoitti...

Ooh, se on ihana <3 Noin niinkus jos tykkää vampyyrisaduista, niin kuin minä =) Susipoika on niin ihana.
Aamunkoin luin kahdesti suoraan putkeen.
Eipä sitä fanitusta ymmärrä kuin toinen fani, mua aina katotaan kummasti jos vain mainitsenkin vampyyrikirjani (tai leffani) =D

Koitahan parantua!

Ouss kirjoitti...

Hei!
Mulla on sulle jotain tuolla mun blogissa :)