sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Sellaiseen tavalliseen sunnuntaiaamuun...


...kuuluu pari kupillista mutteripannulla valmistettua lattea ja ainakin tunti-kaksi aikaa aamukahvin juomiselle. Nykyisellään juon normaalisti aamukahvini työpaikalla - ja vielä automaatista - mutta viikonloppuisin tai ainakin sunnuntaisin on aamurituaali ohittamaton.

Kahvi juodaan mielialaan sillä hetkellä sopivimmasta Indiskan jättimukista. Tämä vaaleanturkoosi ihanuus tarttui eiliseltä ostosretkeltä mukaan - kauppaan jäi ihana pilkullinen mukikin, ja nyt harmittaa, ilmeisesti edessä on toinen retki Indiskaan. Yksi ensimmäisistä blogistituttavuuksistani tulikin taannoin Indiskan mukin kautta, sillä näin ihanan punaisen jättimukin Jarnan Tyylisuuntauksia-blogissa koristekäytössä, ja huutelin heti kommentteihin, että sen värinen Indiska-muki kokoelmista puuttuukin, eikös tehtäisi kaupat. Kaupat tehtiin ja aamukahvia on punaisesta ihanuudesta juotu monet kerrat.

Indiskan jättimuki ja kiireettömän viikonloppuaamun maitokahvi koitui myös edellisen tietokoneeni kohtaloksi, kun kaadoin koko puolen litran satsin läppärille tässä männäkeväänä. Tiedot saatiin suurehkojen ponnistelujen jälkeen melkein kokonaan talteen, muutaman tekstitiedoston menetin, mutta näemmä en oppinut mitään; kahvisaavi könöttää edelleen koneen kyljessä. Tai no sen opin, että läppäri on tässä porukassa kuolleena syntynyt ajatus, ja vaihdoin ihanaan valkoiseen pöytäkoneeseen. Meinasin varmuuden vuoksi ostaa heti kärkeen varanäppiksenkin ensimmäisen kahvivahingon varalle - huomattavasti helpompaa kuin koko koneen uusiminen.


6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Hih, muistan kuin eilisen päivän meidän ekat treffit=)

Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita=)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana jättimuki. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

ps. Kurkkaa blogiini ;)

Tia kirjoitti...

Onpas kiva muki=)

Katja kirjoitti...

Nätti on muki :)
Mun aamu alkaa jättimukilla teetä.

Aamunkukka kirjoitti...

Huomenta J! Kiva kun olet taas "linjoilla";-) Onpa sulla söpö kahvimuki, kyllä tuolla kelpaa aamu aloittaa.

Kun ehdit, käypä meillä kylässä, blogissani on sinulle jotain!

Mukavaa viikkoa!