lauantai 5. toukokuuta 2012

Takakontillinen täkkejä

Tein täsmäiskun uusvanhan kotikaupunkini kirppiksille kevätaurinkoisen päivän innoittamana. Parikymmentä minuutia plus rapiat parikymmentä euroa rahaa on yhtä kuin auto täynnä tuoleja ja täkkejä. Löysin kaikkea kaksin kappalein; ihanat kirkkaankeltaiset, vanhat puutuolit, punaiset kukkatäkit ja sinipohjaiset, paisley-kuvioiset täkit.

Täkit ovat uskomattoman hienossa kunnossa - ja uskomattoman upean väriset! 

Sara-koira arvostaa sisustuspyrkimyksiäni täysillä - ainakin päiväuniaikaan ;)

8 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Todella hienot löydöt :) Iloista viikonloppua!

Mari Wee kirjoitti...

Kiitos Heidi, samoin sinne! En varsinaisesti edes huomannut, että olikin viikonloppu, lomaviikolla kun päivät ovat koko viikon ajan tuntuneet ihan samanlaiselta viikonlopulta :D

jarna kirjoitti...

Tuo punainen täkki, ou nou miten upea!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Oletpa tehnyt todella hienon löytökeikan! Vanhoja täkkejä ei juuri kirppareilta löydä. Todella kauniit sävyt ja kuviot. Onnea löydölle siis;)

Hanna kirjoitti...

Siis täältä meiltä päin vain, eikä jos niin on! IHANIA ♥ liian ihania :)

Myy meille toinen punainen täkki, maksan hyvin ;)

Mari Wee kirjoitti...

Jarna, eikös vain olekin! Mullahan on edelleen kahvikäytössä se Indiskan punainen muki jonka vuooooosia sitten mukistasi bongasin, sopii sen kanssa erinomaisesti ;)

Hyvä Mieli, ei tosiaan bongaa, ja harvoin vielä neljää minuutin sisään! :D Mukava nähdä, että olet saapunut uudemmankin kerran seurailemaan. Lupaan postailla jatkossa useammin ;)

Hanna, no meiltä (ja teiltä) päin nimenomaan! Harvoin käy moinen flaksi, olipa missä päin Suomea sitten ikunaan. Edellistä retrokukallista turkoosia täkkiäni etsin kuitenkin varmaan vuoden ja jonotin sitten UFF:in varauslistalla monta viikkoa :D En ainakaan toistaiseksi ole kaavaillut luopuvani yhdestäkään täkistä, mutta voit luottaa siihen, että olet ykkösenä listalla, jos tilanpuutteen vuoksi laitan täkkiä kiertoon :)

Hanna kirjoitti...

En kestä, täältäpäin, höh!
Euro, kontti?

Ehdottomasti ostan sitten kun päätät myydä! :) Mies ei kyllä ymmärrä miks pitää olla sata erilaista peittoa.

Mari Wee kirjoitti...

Hanna, ei ne taida ymmärtää muutkaan miehet, mutta tokko niiltä tarvitsee kysellä, kantaa kotiin ja muistaa mainita, että halvalla sain! ;)