torstai 17. joulukuuta 2009

Joululahjavalvojaiset

Eilisyö, Jouluradio, useampi rulla paperia... kynttilöitä, kuumaa teetä - vain koska en ole keksinyt riittävän vähähiilihydraattista glögiä - narukeriä ja lahjaröykkiö. Sain paketteihin vain osan lahjoista, ennenkuin takana olevat tenttiviikot, tee ja rauhallinen tunnelma tekivät tehtävänsä ja nukahdin sohvalle ummistettuani silmäni "ihan vain hetkiseksi". Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja käynyt hakemassa makuuhuoneen piiloista vain yhden lahjan kerrallaan paketoitavaksi, muuten ensimmäisenä aamusella noussut tenava olisi taatusti bongannut lahjat riemusta kiljuen.


Tänä jouluna paketit ovat aika värittömiä. Tämä selittyy viimeistään sitten, kun näette kuvan joulukuusestamme... liika on aina liikaa, joten paketit on syytä pitää hillittyinä. Kauniita ne ovat mielestäni näinkin.

Yksi ihanimmista lahjoista, joita pakettiin käärin, oli ehdottomasti nuorimman kummityttöni Monsoon-samettimekko. Satiininauhat ja kaikki, ihanassa maitokahvin sävyssä. Muuten paketeista löytyy muun muassa elokuvia, Pentikiä, Iittalaa, kosmetiikkaa, kotimaista keramiikkaa, VAIN YKSI (!) Sikun pikkuauto, askartelutarviketta, kirjoja ja vaatetta. Tenavaa en kiusannut vaatelahjoilla ihania Poikien Tyyliin -blogistin Mian metsästämiä muumikalsareita lukuun ottamatta - lähinnä siksi, ettei varsinaista tarvetta ole, ja toiseksi siksi, että pehmeät paketit jäävät eittämättä lelujen varjoon. Vien mieluummin tenavan vaatekaupoille sitten, kun tarvetta ilmenee, ja varastot näyttävät tällä haavaa siltä, että tarvetta tulee olemaan noin vuoden tai kahden kuluttua.


Meillä on tänä jouluna vieraiden vuoksi kaksi joulua: perinteinen 24. päivä, sekä Amerikan malliin myös 25. päivä. Sopii mainiosti; lahjat jakaantuvat tenavan osalta kahdelle päivälle, ja mikä vielä parempaa, saan kokkailla kahdet erilaiset jouluruuat! Listailen joulunajan menuajatuksista heti huomenissa.

7 kommenttia:

virpi kirjoitti...

Kauniita paketteja. Itse tykkään myös yksivärisistä ja selkeistä paketeista. Lisäksi tykkään, että tuo ruskea paketointipaperi on paljon vahvempaa kuin pukkikuvioiset lirularut, jotka hajoavat poikkeuksetta jossain vaiheessa ennen avaamista.

Meilläkään ei paketeista paljastu leluja, paitsi yhdet puiset molemmille.

Aamunkukka kirjoitti...

" Huokailen hiljaa ihastuksesta ", täydellisen kauniit paketit.
Voih, mä en raaskisi edes aukaista noita;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo mekko! Ja paketit myös :)
Ja ISO kiitos ihanista maatuskoista ja ylläristä ;D Kotiutuivat tänään ja oi voi että oltiin ihastuneita! KIITOS!

tyttötiimi kirjoitti...

Tyylikkäitä paketteja sulla siellä.Mielenkiinnolla odottelen menyypostaustasi...

pikkuriikki kirjoitti...

ihana mekko! mä tykkään kanssa tuollasista "voimapaperiin" tehdyistä paketeista ja paperi-taijuuttinarilla solmittu..on niin rauhallista...

-J- kirjoitti...

Virpi: meillä on leluina tuo edellisen postauksen autotalli, se yksi pikkuauto sekä myös aiemmin postattu Djecon lentskariorigamipaketti - tosin tiedän että meillä joulua viettävät mummi ja veljeni perheineen tuovat takuulla leluja lahjaksi...

Aamunkukka: luulen että tenava ei paketteja paljoa kumartele, vaan riuhtoo auki sekunnin murto-osassa :D

Maikkis: olepa hyvä. Ja anteeksi j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä viive :)

Tyttötiimi: muista sitten kommentoida menupähkäilyihin, olen ihan hukassa kaikkien vaihtoehtojen kanssa! :D

Pikkuriikki: tänään syntyy myös useamman vuosikymmenen vanhoihin sanomalehtiin pakattuja paketteja, kun satuin päivällä kaappeja siivotessa löytämään :)

Mia kirjoitti...

Niin kauniita!, en yhtään ajatellut että noinkin saa noin kauniita. ;)
Itse etsin ruskalla paperilla olevia lahjapapereita, joissa olisi vain vähän jotain kuvioita. Löysin Prismasta piparikuviollista lahjapaperia, se oli aika suloista kanssa.

Minun täytyisi soittaa sinulle ja kysyä pientä tonttuapulaisen tehtävää.. ;) Siis pojille Jumbosta yhtä Legon pakettia, kun en saa sitä täältä mistään. Imatra ja Lappeenranta on soiteltu läpi!