torstai 25. helmikuuta 2010

Sananen jokanaisen raamatusta

Vannon, etten mitenkään säännöllisesti lue Cosmoa. Saatan tarttua siihen kampaajalla, mutta varsinaisesti lehti tuntuu samalta kuin Trainer's Housen koulutukset; kun on nähnyt yhden, on nähnyt ne kaikki. Minusta tuli kuitenkin mainoksen uhri, ja tilasin muutaman lehden jakson pelkästään kaupanpäällisten vuoksi. Näinä kahden tunnin työmatkojen vaihdevikaisina ja lumenpölyttäminä aikoina hömppälehtiä on hyvä kuluttaa vaikkapa aamujunassa. Orgasmivinkeillä ja asukokonaisuuksilla tulee samalla lievittäneeksi verenpainetta, ja meikkiuutuuksista ja shampootesteistä on hyvä lueskella sen sijaan, että kelailisi, montako tuntia liukumat ovat VR:n vuoksi miinuksella.

IVANAhelsingin bambiaiheinen kosmetiikkalaukku se minut koukutti. Laukulle, lehtipinolle ja (ruokottoman huonolle) chick flick -leffalle jäi hintaa rapiat parikymmentä euroa. Money well spent, tosin ei puhettakaan, että raaskisin lätkiä laukkuun geelejä ja pakkeleita, saatika raahata sitä matkoilla mukana rusentumassa.

6 kommenttia:

Sari - MrsAgatha kirjoitti...

Oi vitsit, onkohan toi tarjous vielä voimassa? Ihana pussukka! =)

Mari Wee kirjoitti...

MrsAgatha, mulle tuli jossakin postin välissä kuponki. Googlailemalla en tarjousta löytänyt, Huutiksesta sen sijaan hirvittävästi kaupan olevia bambilaukkuja hirvittävään hintaan :D

Mindianna kirjoitti...

Minä sain tuon Bambilaukun jo vuosi sitten muistaakseni MeNaisten tilaajalahjana. Ja ihan käytössä on :).

xxxxx kirjoitti...

Joo, mä olen ihan yhtä "helppo" uhri näiden lehtikylkiäisten suhteen;-) Vaikka ei mullakaan mitään NOIN kaunista ole kun sun Bambi, mutta muutamia korusettejä olen kyllä keräillyt joululahjalehtien avulla.

Tosin nyt kun taas laskin ja tajusin, miten paljon edullisemmaksi tulee tilata esim.sisustuslehdet ulkomailta,niin en enää haukkana tutki kaikkia kampanjatarjouksia;-);-).

Ouna kirjoitti...

Minä rakastan hömppälehtiä! Vaikka ne ovatkin vuodesta toiseen lähes samanlaisia, mutta kun ne on silti niin ihanaa, rentouttavaa luettavaa! :)

Mari Wee kirjoitti...

Haituva: joo tuo laukku näkyi ollen "tuoreeltaan" joku vuosi sitten kylkiäisenä muutamassa lehdessä.

Aamunkukka: toinen tämän kevään onnistunut kylkiäinen oli Tiia Vanhatapion iltalaukku, tuli Evitan mukana (joka on muuten MAINIO lehti, vaikka en varmaan tutustumisjakson jälkeen tilailla raaskikaan ;))

Hipsu: mulla on niin hirveesti opintoihin liittyvää luettavaa, ettei oikein jää aikaa muuta lukemistoa avatakaan... paitsi tosiaan siellä kampaajalla.