tiistai 19. maaliskuuta 2013

Keväinen tervehdys - blogiin ja ovelle!

Eilen tuli ensimmäistä kertaa, sanoisinko vuosiin, sellainen olo, että on ylimääräistä aikaa - tai yleensä aikaa. Aikaa tehdä sellaista, mikä ei ole pakollista. Tämän ylellisen tunteen myötä tuli mieleen myös ajatus viritellä blogi uudelleen tulille, ruuhkavuosien jälkeen. Kevätauringon kurkistaessa (likaisista!) ikkunoista alkaa sisustussilmä virittäytyä pesänrakennusmoodiin ja mustavalkean kaveriksi hiipii taas kerran pastelleja, vain jotta ne voisi syksyn tullen noukkia ahdistuneena pois ja pitäytyä tylsässä, tutussa ja turvallisessa. Kodin suhteen puhaltavat muutenkin uudet tuulet - vaikkapa nyt näin kevään kunniaksi - joten mikäs sen parempi paikka dokumentointiin kuin tämä.

Ajantunteen kunniaksi käväisin eilen Tiimarissa ja nappasin mukaani muutaman askartelutarvikkeen pikaiseen pääsiäisaskarteluun. Namusista styroxpalleroista, valmiista tarratervehdyksestä ja kranssipohjasta tuli herkullinen tervetulotoivotus ovensuuhun. Ajatus lähti tästä Tiimarin sivuilta löytyvästä ohjeesta.2 kommenttia:

Mona's Picturesque kirjoitti...

Juuri löysin blogisi! Hienoa, että olet "tullut takaisin".

Mari Wee kirjoitti...

Ihanaa olla takaisin! Meinasin vähän aktivoitua myös tuolla valokuvaushaasteiden saralla, lähinnä, koska opeteltavaa löytyy - ihastelin tässä piiiiitkään kuvamatskua blogistasi, upeita!