torstai 13. toukokuuta 2010

Inventaariotorstai


Olen suorittanut noin yhden kolmasosan tälle keväälle suunnitelusta "maailman epäitsekkäin äiti" -projektista; tenavan sänky ja muutkin huonekalut on nyt siirretty isompaan huoneeseen. Ne ovat vielä hyvin summittaisessa järjestyksessä, sillä sänkyjäkin huoneessa on kaksi, ennen kuin pienempi matkaa uuteen kotiin. Huonekalujen siirto oli kuitenkin se pienempi homma, sillä nyt jäljellä on kymmenen kattoon asti ulottuvan vaatekaapin sisällön purku ja uudelleen järjestäminen eri huoneisiin. Älkääkä edes kysykö, joko maalasin sen kirkuvan limenvihreän seinän, vai heräänkö joka aamu migreenitunnelmissa seinää toljottaen...

Kaapintyhjennys osui kuitenkin sopivasti näin kevätinventaarion aikaan. Nyt on hyvä laskea kesää varten varatut shortsit ja t-paidat, kartoittaa aurinkolasien ja lippalakkien lukumäärää, kerätä talvisempien vaatteiden joukosta pois ne, jotka eivät takuulla enää syksyn tullen mahdu tenavan päälle. Muistan ostaneeni kesävaatetta alesta jos toisestakin, kantaneeni kirpparilta kotiin. Pesseeni, viikanneeni... mutta sitten muistikuvat loppuvat. Minkähän kaapin viimeiseen nurkkaan ne kaikki kesävaatteet piilotin?

2 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Kurjaa kun muistikuvat loppuvat. Itselleni käy noita samanlaisia black outeja ja löydän yleensä vasta sitten kun ovat käyneet liian pieniksi.

Mia kirjoitti...

Valmiiden huoneiden vaihto kuvia odotellessa. :)