lauantai 15. toukokuuta 2010

Kesävaatekimara!

Kesäisille vaatekappaleille on ollut käyttöä jo tänään. Eilen vielä lähetin tenavan Reimoissaan päiväkotiin - jossakin aamupöhnässä olimme saaneet vielä pitkät kalsaritkin collarihousujen alle. Tenava-rukka oli tuskasta punertava ja hikinen, kun hain häntä iltapäivällä kotiin.

Kesävaatteet löytyivät, mikä vaateparsi mistäkin piilosta. Helpolla kävi siis tähän kesään varustautuminen, kun tuota piiloleikkiä vaatepussien kanssa ei lasketa. Valtaosa on viime kesän aleista ja alejen aleista ostettuja, muutama käytettykin taitaa olla ystävän nurkista meille siirtynyt, parit shortsit löysin viime kesän kirppiksiltä. Normaalihintaisia vaatteita ei tästä postauksesta siis löydy.

Marimekko-kimara

Peruspaitoja perusväreissä

Ruutua uimiseen ja auringonsuojaksi

Farkkua, turkoosia ja ruutua shortseihin

Muutamia iloisia ja viime kesältä...

...hyväksi havaittuja printtejä

Kesäinen kalsarikimara!

6 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Kivalta näyttää :).
Kätköjä minäkin kaivelin ja vähän täytettä kävin hakemassa tänään Lindexiltä :)

Hannele kirjoitti...

MEillä isommalla pojalla oli jemmassa kyllä kesäkampetta, vaan pienemmällä ei ollutkaan kuin yksi lyhythiainen body joten täytyi lähteä kirpparille etsimään t-paitoja ja shortseja.. Vaan usko meinas loppua kunnes vihdoin löytyi mieluisia ja oikeankokoisia t-paitoja viimeiseltä kirpulta.

Piti kyllä lisäksi käydä ostamassa muutama edullinen t-paita kaupastakin.

Hannele kirjoitti...

Kyllä oli mieluisat t-paidat ja shortsit kirpparilla vähissä. Vasta viimeisestä löysin. Lisäksi täytyi muutama edulllinen hakea kaupoista uutena.

Isommalle pojalle oli jo kaapissa mutta nuorempi tarvitsi.

Hele kirjoitti...

Kivoja vaatteitahan siellä oli =) Itse olenkin sitä mieltä ettei kaiken aina tarvitse olla uutena hankittua tai viimeisimmistä mallistoista, kyllä meilläkin pojat kulkevat kirppisvaatteissa ja pikkuveli useinkin isomman veljensä vanhoissa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hups...eikös ne tarhantädit huomanneet, että oli vähän turhan monta vaatekerrosta? On juu enempi shortsikeli :)

Mari Wee kirjoitti...

Hipsu: varmasti meilläkin ehditään kesän mittaan kaatua rikki kaikki shortsit, niin että saa täydennystä hakea :)

Hantta: kevään kirpuilta ei ole kyllä pistänyt mikään kesävaate silmään. Jotakin kivaa jos on ollutkin, niin hinnat on olleet liian suolaisia. Olen tosi sniidu kirppistelijä vaateasioissa ;)

Hele: kirppiskuteita tälle kesälle on vain kourallinen, mutta nuo kesän alet tuli tosiaan onneksi hyödynnettyä viime kesän päätteeksi. Toivottavasti tänä vuonna käy yhtä hyvä tuuri ostosten kanssa.

Anonyymi: kyllä sieltä oli kuorittu collarit pois, mutta tummansiniset välikausipöksyt pitkien kalsareiden kanssa sekä pitkähihainen, tumma paita olivat hellesään leikkeihin silti liikaa :)